| Bara en måndag |



Nu sitter jag här i vanlig ordning. Har faktiskt inte hänt sådär jättemycket de senaste dagarna. Eller ja , jag är väl lite för lat för att pallra mig hit och skriva ibland :)
Så!
Andreas har fyllt 30 år , Martin och jag har firat lilla julafton hos hans mormor i lördags , på kvällen så lekte vi med Emelie och Andreas!
Igår så fixa vi julgran! Tror ni inte att den Martin så snällt hade köpt var sne i roten? Den kastades argt ut av en arg Martin. Iallafall så kom hans pappa tillslut över och högg till an. Nu är den rak. Iallafall näst intill rak , och glittrig och vacker :)
Julgranar kompletterar julafton.

På julafton ska jag arbeta , det känns rätt tufft , särskilt när Martin så gärna vill ha mig hemma. Jag vill också , men ibland så måste man ju offra sig, men aldrig mer det säger jag bara. Egentligen borde man bara ta in typ muslimer på julafton , för dom firar det ändå inte.

Menmen , nu är det så och får vara så. Onödigt att hänga upp sig, man blir bara arg då 8)
Idag ska vi in till Uppsala , vi ska kika lite på julklappar åt Martins släktingar också ska jag visa honom min bästa resturang där vi ska käka lunch :)
Dragon Palace , of course. Varje dag har dom kinesisk lunchbuffé för 70 spänn. Och det är GOTT. Så gott att man måste knäppa upp byxknappen för att få plats med mera mat. Som på julafton ungefär :)

Nej hörrni , ska käka en smöörgås och hoppa i nå fräna kläder nu!


2 dagar kvar nu.

Later.

| Båtresan |



Okej , båtresan var rätt galen och rolig :)
Vi åkte hem till Syster dagen före , eftersom att bussen till båten skulle gå 4 km från hennes lägenhet.
5 minuter efter vi kom fram så bankade Stefan på dörren. Vi glodde på  film , käkade chips och sov, allihop i samma säng. Ringde självklart och sa godnatt till älskling.
Klockan halv 9 , på tok för tidigt , vaknade jag , hoppade in i duschen och sen åt vi frukost.
Pratade lite med älskling i telefonen , sen berättade Almgren att hennes farfar hade hamnat på Akademiska sjukhuset och att hon inte orkade åka på någon kryssning. Vi kramades , och skjutsade henne till macken där hennes granne hämtade henne i sin timmerbil. Som tur var så hade han "bara" fått en mindre hjärtinfarkt.

Iallafall så åkte vi vidare till Avesta , gick runt i shoppingcentrumet , kollade på skidkläder [längtar] innan vi gick och satte oss i bilen för att vänta in bussen. Det snöade , hade gjort det sen vi kom fram till Krylbo dagen innan faktiskt.
Bussen kom, som tur var , klockan 11.50 som den skulle. Vi hoppade in längst bak och poppade musik [Nomi - cocaine]
och snackade med alla andra ungsommar som åkte från Avesta.
Efter en nästan 3 timmars lång bussresa så var vi framme i Stockholm. Vi checkade in på en gång. Vilket var jättedumt, eftersom att vi då inte fick gå ut nåt mer. Vi spelade lite kort , åt mackor och lyssnade på musik.
Klockan 17.15 så fick vi gå på båten , självklart var vi först i kön!
Vi gick genast till våran hytt , som låg på våning 9. Där böt vi om och gjorde oss fina , för det orkade vi inte på morgonen när vi vaknade. Sen sprang vi ned till en resturang, åt och drack. Efter det så gick vi till taxfreen.
Okej , nu orkar jag inte rabbla upp exakt allt vi gjorde , men sammanfattat så hann vi med detta: förfest i våran hytt , dansa , sjunga karaoke , önska låtar , springa omkring , skratta åt där fick du - skämten , lägga oss i tid , vara jääättebakfulla , lyssna på karaoke , äta jättemycket och halvsova vid utgången.
Klockan 15.30 var vi framme i Stockholm igen , då satte vi oss på bussen till Avesta , tog bilen därifrån. bilen var förrästen intäckt med snö , som en snöboll. Vi åkte en Snöbollsbil hem , i snöstorm.

Det var det!

Resten av helgen var slapp! Myste massa med älskling , käkade godis och kollade film.
Igår jobbade jag kväll och idag är jag ledig.
Ska åka buss till stan och övningsköra om 20 minuter , vilket betyder att jag lär sluta nu.

Later.

| Boat trip |



Just nu håller Sandra på att packa, för klockan 18.00 åker hon , tillsammans med sin syster och sin bästa vän till Krylbo. Där ska dom glo på Heartbreak Hotel , mysa och sova. Imorgon bitti ska  dom upp tidigt , göra sig i ordning och ta sig till Avesta. Klockan 12 sitter dom tre på bussen påväg mot Stockholm , där de ska kliva på partybåten Cinderella med glada steg och festa loss i 24 timmar.
Det ska bli såå kul , har verkligen längtat efter att få göra detta med syster , vi har så fruktansvärt kul på våra båtresaor och det var alldeles för länge sedan sist!
Nästa gång , i sommar alltså , så ska vi ta med oss våra karlar och våran mamma med hennes vännina :)
Det kommer också att bli jättemysigt , är ju allra härligast att festa på vattnet när det är sommar och varmt.

Imorse klev jag upp klockan 8 , käkade frukost och tog på mig kläder innan jag tog tåget till gävle. Det snöade imorse , stora vackra flingor föll ned från himlen. Nu är det kritvitt ute.
I Gävle så övningsskörde jag i 40 minuter , det gick väl rätt bra. Var rätt roligt också. Efter det så hade jag 90 minuter på mig innan tåget hem skulle börja rulla , så jag passade på att köpa mammas födelsedagspresent :)
Sen köpte jag en tröja till mig själv också , plus en västa och en ny halsduk eftersom mina gamla var helt trasiga och missfärgade.
Köpte julklappar till Karrå och pappa med. Åt självkalrt på Donken , köpte även med mig 3 cheesburgare hem till min hungriga ängel.

Nu ska jag packa färdigt , så att jag är klar tills ängeln kommer hem. Då ska vi kramas i  en timme , innan Syster kommer. För vi kommer inte att ses förrän på fredag kväll igen.
Kommer sakna något fruktansvärt , men snart är jag ju hemma och kramas igen! :)


Later.

Ps.
en härlig jullåt att lyssna på :)
Ds.



| Helgen i sin glans |



I fredags så hade jag bestämt med syster att jag , hon och mamma faktiskt skulle dricka tillsammans. Så blev det :)
Det var faktiskt himla trevligt , vi drack lite vin och pratade om allt. Då menar jag allt , haha.  
Min älskling låg hemma , han var sjuk , var allmänt krasslig och mådde illa. Så mår han fortfarande tyvärr :/
Iallafall så gick vi brudar till Tierps enda krog, Brorsans, för att dansa loss lite. Vi älskar det , det finns i våra gener. Helt omöjligt att undvika :)
Klockan blev snabbt ett , krogen stängde och alla gick hem till sitt.

Vaknade klockan 12.00 dagen därpå. Lördag, Emilies lördag. Emilie ska snart åka upp till fjällen för att jobba i sex månader. Därför hade hon hyrt lokal i Skärplinge så att folk kunde komma och festa med henne en sista gång.
Det var faktiskt lyckat, kom massor med folk. Var dock panik i början , för högtalarna slutade att funka. Bara sådär. Men Emilies föräldrar ordnade dom tur var fram ett par nya och festen kunde börja :)
Återigen så vart det en massa dans. Från klockan 19 till 01 om jag ska vara mer exakt. Malin , jag , Almgren och Vicky var de absolut största discodrottningarna! Alla andra var utanför eller satt vid borden eller i soffan och snackade / halvsov.
Klockan ett kom alltså älskling och hämtade mig , i mammas snygga bil. Vi åkte snabbt hemmåt , myste till fullo och jag somnade naken tätt intill min man.
Vi vaknade klockan 12.00 imorse igen. Har diskat, ätit korv med pommes och bara legat i sängen och myst. Nu är han och meckar med saaben.
Ikväll ska vi till syster och andreas för att glo på film :) MYSIGT.

Imorgon åker jag till Stockholm, ska träffa Karrå och handla julklappar så att det skriker om det :) Fyfan så roligt , har inte träffat min kusin på år och dar. Jag saknar henne.


Later.

| Jag älskar er |



Vet ni vad jag älskar? Vad som verkligen gör att jag känner mitt hjärta slå, vad som gör att jag tänker "mitt liv är helt underbart".? Vet ni vad jag älskar?

Jag älskar min syster. Varje dag, sedan jag tog det första andetaget. Jag älskar att kunna säga : vi ses snart , vi ses imorgon , vi ses i helgen , vi ses ikväll. Jag älskar att vi är precis likadana , att vi förstår varandra.
Jag älskar att ha henne nära. Att kunna planera saker med henne , att kunna ha något så betydelsefullt så nära.

Jag älskar att ha en pojkvän som älskar mig så mycket som Martin faktiskt gör. Som flera gånger varje dag påpekar dessa saker , och hur vacker han tycker att jag är. Som har så mycket tid för mig och som saknar mig när jag är borta.
Som jag kan faktiskt strunta i "viktiga" saker med, bara för att ligga och kramas och prata en liten stund till.

Jag älskar att ha min pappa. Det finns ingen bättre , ni kan leta i århundranden och ni kommer inte ens finna någon som är i närheten så bra som honom. En pappa som har sagt och gjort så fina saker när jag var 6,7 år som jag fortfarande minns, som jag kan prata om allt med och som säger: du är mitt hjärta och menar det till 110 procent. Som faktiskt kan gråta av kärlek och som kramar om en med en kraft som gör att man känner sig lika trygg som när man var liten. Som alltid finns där.

Jag älskar min familj. Jag älskar mina oslagbara syskonbarn och lillebror som jag har följt sedan BB. Som jag alltid kommer att sätta på första plats, som jag kommer se till att dom vet att jag älskar dom och att dom alltid kan komma till mig. Som fyller dagarna med skratt och värme.
Min mamma som jag vet älskar mig, som jag äntligen har kommit i en slags härlig balans med. Som är så nykär och glad så att det faktiskt smittar av sig till omgivningen.
Min mormor och morfar som har tagit hant om mig och min syster väldigt mycket när vi var små. Som alltid har visat sin kärlek och medkänsla. Som aldrig har visat sig arga på en. Som tycker så mycket om när man kommer och hälsar på.
Carolina som jag älskar lika mycket nu som när vi var små och lekte hela dagarna när du äntligen var på besök. Jag har lika kul med henne nu. Hon har sett alla sidor av mig. Jag hatar att ha min kusin så långt borta , att inte kunna träffas när helst man vill. Jag önskar att det gick!

| Dagen i sig |



Var ledig idag. Äntligen. Underbart härligt!
Dansade häcken av mig till Pokerface imorse, medans jag gjorde mig iordning.
Klockan 12 gick jag och mötte Emilie. Almgren alltså. Var så längesedan! För längesedan. Typiskt detta samhälle. Dumma saker som kommer i vägen. Emilie är faktiskt en av mina bästa vänner , eller antagligen min bästa vän. En person som för inte så längesedan började betyda mycket för mig. Jag vet att hon kommer att lyckas bra i den här världen. Hon är så jävla modig , även fast hon inte ens vet om det.
Iallafall så följde hon mig till apoteket där jag hämtade ut nya p-piller. 250 kronor för 3 månader. Dyrt, men dom ska tydligen avra väldigt bra. Inte massa onödiga hormoner och shit. Sedan gick vi iallafall till moniques, där vi köpte en varsin jacka. Haha, båda föll för samma jacka, men hon för en gråare och jag för en svart. Vi blev båda nöjda , särskilt Emilie som fick sin inslagen :)

Jag köpte en vit skjorta också, till julafton. Jag tänker nämligen byta om när jag kommer hem från jobbet ; till vit skjorta , mörkgrå väst och en läcker kjol. Jag tänker faktiskt också fira julafton. Hos familjen Ek. Det är en bra familj , Karin är så snäll och det går att prata med henne om det mesta. Hon förstår faktiskt , och hon ger mig råd och hon bryr sig. Skulle jag be om tvåtusen skulle hon ge mig det , skulle jag vilja lära mig något så lär hon mig det.

På måndag ska jag åka till Stockholm och julhandla! Julklappar i mängder ska jag köpa. Till mamma och pappa, tyra , jerry & andree , till mormor & morfar , till farfar & gänget , till syster &  till älskling , till karrå , fredrik & janne. Jodå.
Men det är faktiskt roligt att få köpa. När man var liten tänkte man endast på vad man skulle få , nu tänker man endast på vad man vill ge. När någon frågar vad jag vill ha så vet jag faktiskt inte , för jag tänker inte på det.

Men nu ska jag fundera , och skriva något jag vill ha här nedanför. Mamma och pappa läser faktiskt min blogg! Dom har iallafall fått adressen. Så nu drar jag min önskelista:

Pengar
Presentkort
- H&M , åhlens , moniques , wear it company , JP's körskola , stadium , ikea.
Parfym
- Paris Hiltons Can Can , Dolce and Gabbanas Light Blue.
Underkläder - BH storlek 75B och trosor Small eller 36-38.
Nyckelskåp.
Morgonrock.
Mobiltelefon - gärna Sony Ericsson med en BRA kamera.
Navelpiercing.
Hårfön.
Sängkläder.
Smink.



Later.

| Förlovningsfesten i snabba ord |



Okej. I lördags klev jag upp klockan 04.55, drog på mig kläder, åt frulle, åkte till jobbet. Var där till tio i tre, sen åkte jag hem till Tierp, där väntade Martin och Micke glatt i en röd 740. Jag skakade genast av mig jobbet och hoppade in i baksätet.
Sen bar det av till Krylbo, där Emelie & Andreas hade sin efterlängtade förlovningsfest.
Stämningen var på topp, hade med mig en vinflaska, läsk & två cider [som dracks upp på den långa färden].
Vi spelade Ölspelet, följde massa knasiga regler. Typ " Innan man dricker måste man säga Jag älskar dig Andreas, Pussa Andreas på kinden, Krama Emelie och säga att hon är snäll och att det är kul att dom har förlovat sig, och pussa Backlund på kinden " Jag slapp dock det sistnämda. Efter någon timmes spelande så var det kalas! Askalas stämmer bra in på varje människa i den där lägenheten. Förutom Malin, hon var ju chaufför.
Tänkte presentera gänget som var där:
Johanna + Robert Wells, Jag , Martin , Micke , Anders + Tjej , Emelie , Backlund , Andreas , Pappa & Malin.

Vid elva tiden tog vi oss i kragen och drog till krogen i Avesta. Jag , Emelie & Andreas fick glatt sitta i bakluckan. Vi var där på två sekunder. Gick in , dansade häcken av oss [ iallafall Jag och Emelie ].
Tillsist vart det massa bråk. Mellan alla. Micke och Andreas [ som är bröder ] slogs som fan på nån grusplätt.
Haha , snacka om ett åtta - personers-familje-bråk!
Vi kom hem till sist iallafall. Jag hade slagit hål på knäet efter att jag ramlat i gruset. Emelie, Andreas, Martin och Micke var nog tio minusgrader - kalla. Alla var blöta.
Dagen efter var alla glada igen, vi glodde på Sunes sommar och käkade pizza :)



Nu sitter jag hemma, ska snart åka och sola med Emelie. Gick dit efter jobbet , spelade Halo och lyssnade på musik. Hoppas jag och Martin får komma dit sen. Det brukar vi få , vi tycker om att leka med Emelie & Andreas :)
Det är tur , för dom är de enda gemensamma polare vi har.

Jag vägrar låta februari komma, jag är livrädd för februari. Då tänker nämligen Emelie & Andreas lämna oss, och flytta till Krylbo. Men hallå , nu när jag äntligen får träffa min Syster när jag vill, hur deprimerande kommer det inte att vara när hon åker igen?! Hon är ju i princip hela mitt hjärta!
Vi kommer att träffas kanske tre - fyra gånger i månaden. Högst. Sist hon bodde där träffades vi kanske två gånger i månaden. Nu har vi träffats tre - fyra gånger i veckan. Det trivs jag med!
Jävla skit. Nu gäller det  att bevara dagarna med henne , och barnen. Vi har planerat rätt mycket. Närmast till står båtresan.


Jag har sextusen femhundra kronor kvar. Jag kommer typ göra av med sextusen tvåhundra denna månad. Högst. Vilken tur va! Jag och Martin kom överräns om att vi visst ska köpa julklappar till varandra. Att köpa en diskmaskin gemensamt är ju inget roligt. After all.
Andra december är tydligen dagens datum. Det är sjukt vad tiden går snabbt. För snabbt. Snart är man sextiofem , har fått stroke eller någon hjärtsjukdom och ligger sängbunden.
Nej , nu lär jag leva lite!

Later.

RSS 2.0