| Från det ena till det andra |



Hej.
Idag är det fredag. Hittils har jag hunnit med detta intressanta:
Vaknat , dragit på mig mjukisbrallor och en tröja , käkat frulle , fixat lite hemma , gått ned till centrum och tagit ut pengar att lägga undan till körning , handlat lite på ica, köpt trosor plus en lång t-shirt [rea] på moniques, solat i 12 minuter , köpt nya träningsbyxor på sportaffären [rea] plus handlat lite småsaker på apoteket , gått hem och duschat plus klätt mig i den nya t-shirten plus ett snyggt midjeskärp och ätit kassler med ris.

Martin ska ut på krogen ikväll , med sina killpolare. Det tycker jag han gör rätt i , för han har inte vart ute på typ en månad.
Känns bara så trååkigt att jobba varannan helg , man hinner ju inte med nåt kul! Ska jobba lördag & söndag kväll denna vecka.

Idag är jag iallafall ledig. Vid fem-tiden så följer jag med syster till Avesta för att lämna över barnen till Daniel. Daniel är väldigt ego som vägrar möta Emelie när barnen skall hämtas eller lämnas. Utan hon åker de där ca 20 milen fram och tillbaka varje gång.
Sen ikväll så ska vi hälsa på Emelies barndomskompis Matilda som har flyttat hit till död-Tierp :)

90 procent utav mina tankar ligger hos Emelie och Andreas just nu. Egentligen så har jag väl inte rätt att känna mig nere på grund av detta , för det är ju allra värst för dom. Jag vet det , men eftersom att Emelie är min ena halva så känns detta hemskt även för mig för jag hatar när världen är orättvis mot min syster. Hon förtjänar allt bra i den här världen.

Hade jag en boxnings-säck så skulle jag ge den till Emelie.

Later.



| Why so serious? |



Då har vi kommit till mitten på vecka fyra år tvåtusen nio. Hur käns det? Närå.
Idag har jag varit ledig , har dock inte gjort så mycket stort idag. Vaknade före åtta imorse , utav en flod av näsblod! Senare kom det en till flod utav blod , men utav den mer naturliga förklaringen.
Så idag har jag ont i magen , träningsvärk som faan och hormonrubbningar , samt lite halsont. Mysigt va?
Jag somnade iallafall om vid halv nio och vaknade åter när telefonen ringde tjugo i tio. Det var självklart Martin. Han ringer så ofta han kan från sitt jobb , för att höra hur jag mår och vad jag gör :) Det uppskattas faktiskt.
Även om något har blivit en daglig vana så måste man ibland stanna upp och tänka på hur mycket det betyder. För det är de där små sakerna i ens liv som faktiskt betyder något. Alla "jag älskar dig" , kramar , leenden, småprat och ja , telefonsamtal ..
Det är sakerna som lätt glöms bort som man sedan sitter och tänker på och saknar när man är olycklig eller ensam.
Så nu ska ni få en läxa utav mig ; tänk och verkligen känn efter hur bra de där småsakerna faktiskt känns och uppskatta dessa.

"Fick han en get .. som hette Rrralf."
Sorry men Rosenström spelas i högtalarna , Martin gillar att duscha till musik. Jag älskar att bada bubbelbad till min älsklingmusik. Jag kan ligga i det varma , väldoftande vattnet med ett tänt ljus och hög älsklingsmusik skrålandes ur högtalarna hur länge som helst. Terapi.
"Ragnar är homusexuell, sexuell"
Äsch nu har jag nog inget mer att skriva.

Eller jag hittade faktiskt en annons i en tidning idag , där det stod att Skutskär/Älvkarlebys körskola kör igång en intensivkurs den 23:e februari.
Det är absolut värt att tänkas på.

Later.

| Efter träning |



Gud så jävla härligt det känns , när man ligger och stretchar på en matta till skön musik och låg belysning efter ett riktigt hårt och roligt pass Bodypump. Man känner sig såå nöjd , slut och tillfredsställd. Mina muskler är som pulvermos nu. Första passet sedan mitten utav december. Körde med snäppet lättare vikter idag , men jag lär ju få rulla ur sängen imorgon bitti iallafall.
Dagen har gått väldigt fort. Klev upp halv fem. Vaknade dock utav mig själv runt fyra, trodde att jag hade glömt ställa larmet. Men inte då , bara att somna om. Skönt!
Stämplade ut från arbetet klockan tio över två. Bra tid att sluta , tycker jag!
Gick ned till stan i snöstormen , köpte en fin present till Tyra som snart fyller sex år. Hon växer så det knakar , jäntan :)
Anlände till deadtown klockan fyra , handlade lite småsaker , gick hem & gjorde i ordning blodpudding med lingonsylt och rivna morätter samt rostat bröd med ost & marmelad till mig och hjärtat. Mumsigt :)
Sen lade vi oss i sängen som alltid , retades , slogs och skrattade. Haha.
Sen fick vi bråttom iväg till våra träningar [ Martin tränar på Athena Gym ]. Jag tog ut 700 kronor från atomaten ;o Ett medlemskort + terminskort går nämligen på 900 spänn. Jag menar RÅN! Men lätt värt.

Nu sitter jag bara och känner hur musklerna värker , har duschat och tänkte sätta mig och kika lite på Smekmånaden som går på 4an. Älskar den filmen! Så mysig och rolig film :)
Sen kommer väl hjärtat hem runt nio , då ska vi se klart Wallander - Hemligheten. Jajemen.

Later.

Ps.
Låten längst upp heter Paradise och sångaren är Bruce Springsteen. Pappa spelade upp låten när vi var där i helgen. Han höjde volymen och jag spelade låten om och om igen.
Den är verkligen helt underbar. Precis som du pappa!

Utkast: Just nu ...



Just nu sitter jag och lyssnar på Duffy - please stay. Men låten ovanför är Oh Boy.
Jag gillar hennes röst , kanske inte alla hennes låtar , de flesta är rätt tråkiga , men hennes röst är så ball!

Idag vaknade vi klockan 11.40. Vi kom hem rätt sent inatt , runt två-tiden. Vi hade så himla skoj hos Em&An. Iallafall jag , haha.
Jag och Emelie åkte för att köpa pizza åt våra utsvultna karlar samt hyra en film att äta till, så vi tog Martins bil och åkte runt nio tiden.
Bilen funkar inte på tomgång , så den dog i alla korsningar och svängar. Haha det var så kul :) Jahapp , tänkte vi bara och tog på varningsblinkers. Men den funkade när Emelie startade om den. Inte fick vi ut bilnyckeln heller.
Martin vart lite sur när vi kom tillbaka , för att vi är så dåliga på bilar ^^
Vi glodde på någon översvämmningsfilm som utspelade sig i London. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette.
Den var ganska kass. Fast den följde mig i drömmarna inatt.
Efter film så spelade vi hockey [Vi Vann med typ 8-2] och fråge-spelet i nån timme och sen åkte vi hem.

Idag har jag inte gjort så mycket , typ duchat , svarat på massa frågor om Stroke som ska inlämnas imorgon, handlat och ätit.
Nu ska vi åka till Konsum och leta efter glödlampor och matlådor , sen ska vi äta fruktsallad [nyttigare liv] och kolla på massa kultfilmer som Pulp Fiction och Fight Club :)

Later.

| Leöördag |



Äntligen har jag fått sova ut!
Jobbade då dubbla pass i torsdags , alltså från 06.45 till 21.15. jag gick upp halv fem och kom hem tio.
Dagen efter jobbade jag dag , gick alltså upp halv 6 [ eftersom min älskade pojkvän så fint hade stängt av alarmet ]
Jag var väldigt väldigt trött igår. När jag kom hem klockan tre så lade jag mig på sängen och sov i en timme.
Behövligt. Sen fick jag ett samtal från älskling där han undrade om jag ville äta hos Anna-Karin [ Martins mamma ]. Självklart ville jag det , så han kom och hämtade mig trettio minuter senare. Med påsar under ögonen , rufsigt hår och mjukiskläder så åt vi lövbiff, bea, pommes och en good sallad. Det var trevligt , som alltid.
Efter detta så gick vi och hyrde film och köpte chips och gick raskt hem [ det var femton minusgrader ute ]
Vi hopapde in i duschen och gick sedan till Emelie och Andreas. Där spelades det ett nytt fråge-spel som dom hade köpt till X-Boxen. Jag vann andra omgången! Jag är så smart. Det var skitkul , vi spelade hockey sen och såg på en jätteäcklig skräckfilm med Liv Tyler [ <3 ] och sen spelade vi två hockeymatcher till.
Vi sprang hem [ arton minusgrader ] och värmde oss (a) Sen somnade jag , hårt.
Vaknade av väckarklockan tio i tio imorse.

Sen dess har jag bara klätt på mig , kikat på tv & ätit frulle.
Idag ska jag åka med Emelie & Familj till pappa , där ska vi lira massa Wii, skitkul! Sist spelade jag inte mycket alls , men fick ändå värsta träningsvärken i ryggen.
Åh vad jag saknar att tträna , men nästa vecka börjas det :)
Ikväll tänker vi ta oss till Em&An igen , för jag vill spela massa fråge-spel! Haha.


Sandra + Emelie förevigt.
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva <3

| Träning |



Jag saknar att träna. Nu har det varit uppehåll på Aktivera i över en månad. Jag känner mig tjock , lat , ful , tråkig och orkeslös.
Jag älskar att träna. När man väl har kommit igång så kan man inte släppa det. Träning är såå bra för människan , ALLA ALLA måste träna. För att överleva, många dör faktiskt för att de inte rör på sig. De flesta hjärt&kärlsjukdommar  plus diabetes uppkommer pågrund utav att kärlen är förkalkade. Många sjuka skulle alltså kunna slippa att vara sjuka om de bara hade motionerat mera. Enkelt va? Man kan inte bara proppa i sig massa onyttigt och sen strunta i det. Det tar ju vägen någonstans, om man inte motionerar , det fastar i din kropp.
Jag älskar godsaker , och jag älskar träning :)

Jag har tränat sen jag var sex år gammal då jag började med fotboll. Jag saknar fotboll ibland, spelade ju intensivt i tio år. Men Core och bodypump är verkligen min sorts träning. Älskar att känna mig helt slut i hela kroppen efter ett Body Pump-pass och jag älskar att veta hur mycket korsettmusklerna plus balansen har fått jobba efter ett Core-pass.
Box är också väldigt kul , men det blir inte så många pass. Man måste vara två då , och ibland har jag och Emelie kört nåt pass. På Box-Passen får man verkligen ur sig frustration , man blir smidig och man tränar kondition. Det härligaste är endå att få slå och slå så hårt man bara kan. Tills man inte orkar mer.

Jag var inställd på att träna ett Body-pump pass ikväll. Men halsen säger ifrån. Jag har så jävla ont. Jag förstår inte , har aldrig haft sånna här hals-smärtor förut. Det är inte den där vanliga svidande känslan , utan det värker och gör verkligen ont.
Idag hoppade jag över träningen , men imorgon , imorgon börjar jag igen!

Later.

| tvåtusen åtta |



2oo8

var ett otroligt händelserikt år för min del. Kanske det mest händelserika året i mitt liv faktiskt.
Jag har hunnit med allt detta:
 
> Projektarbetet "Resan till en annan värd" avklarades. Jag och tjejerna i klassen åkte till Ryssland för att hälsa på HIV/AIDS sjuka barn som bodde på barnhem. Vi gav dom kläder, frukt, leksaker, kramar och skratt.
> Jag och Hjärtat flyttade ihop. En 70 kvm stor lägenhet på Tegelbruksgatan blev vårat nya hem och där bor vi ännu kvar.
> Jag överleve de sista dagarna i skolan och tog med glädje studenten. Dagen var perfekt.
> Jag började på mitt första jobb [ om man räknar bort fönsterputs-karriären ] på hemtjänsten här i tierp , två dagar efter studenten. Inget sommarlov för mig inte.
> Jag började köra med JP's körskola. Rena rama rånet men lärde mig mycket. Har dock slutat nu , som sagt.
> Fyllde 19 år, firades rätt ensamt. Martin var i Turkiet , jag övningskörde. Pappa och Farfar kom över en snabbis.
> Fick ett nytt jobb på Akademiska sjukhuset. Slutade alltså på Hemtjänsten. En 6 månaders 75% vikarietjänst har gjort mig gott. och ont , med tanke på att jag  har jobbat alla högtider och fått gått upp halv 5 på mornarna. Haha.
> Jag kan äntligen träffa min älskade syster + barnen närhelst jag vill. Hon är nu nykär i en jättebra kille, och dom bor ett stenkast bort. - Bäst.
> Jag har fått sett både pappa och mamma som nykära. Toppen! Båda har funnit en varsin härlig partner som jag hoppas de kan dela sina liv med.

Jodå , listan blev inte den kortaste. Jag lovar att jag har hunnit med jättemycket mera , men de där är nog det viktigaste och största.



Idag ska jag leka med min syster. Ska pallra mig dit om ett tag , det är jämt så kul (:
Ikväll ska jag även träna Bodypump på Aktivera , måste alltså köpa ett nytt 750-kroners kort. Jävligt mycket pengar , men också jävligt bra träning.
Jag ska tvätta också , ikväll alltså. Sen ska jag nog sova , för jag ska upp halv 5 imorgon för att jobba och lära mig ännu mer!

Later.

| Long time no see |


Nydesignad sida , nya tag!
Det var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Jag är medveten om det, men jag har som inte orkat :)

Sist jag krafsade ihop ett inlägg var väl runt julafton. Förra året alltså. Nu har 2oo9 tagit fart, och jag hinner knappt med i svängarna!
Jag har vartit förskyld till och från, sedan december. Just nu har jag väldigt ont i halsen och ingenting verkar hjälpa. "Ta en ipren" sa dom på akutmottagningen. Jag tror att det är det råd dom kommer med till ungefär 95 procent utav alla patienter.
Jag har inte tagit någon ipren än :)

Vad har hänt mer då måtro?
Jag har fått en ny anställning som timmis , på Forshem , ett demensboende. Ska bara köpa mig en cykel så får jag motion och pengar på samma gång! Wiho.
Jag har även bestämt mig för att skita i dyra körlektioner och ta en intensivkurs om någon månad.

Igår var jag & familjen Emelie till mormor som fyllde 73 år. Vi fick tårtaoch köttbular, Andreas åt typ hundra bullar och sen åkte vi hem.

Den 6-8 februari ska jag åka upp med mamma , brorsan och Thomas till Hassela för skidåkning och umgänge :)
Det ska bli roligt.
Fast det som är extra roligt är att jag, syster, systerbarnen, Andreas, älskling, morbror och Fredrik ska hyra en stuga där. Mamma, brorsan och Thomas ska bo hos honom. Vecka 12. Då blir det ju massa skidåkning ,afterski, skoter och mys!

Är mycket med syster och andreas nu för tiden, och vet ni? Det är skitroligt. Just nu så har vi varit här i cirka två timmar och lirat massa hockey och knarkat godis.
Tidigare idag så bjöd hjärtat mig på kebabtallrik och efter det så kom mamma och Thomas över på fika.

Det känns jättebra att ha så många nära och kära runtom sig. Så vill jag alltid ha det.


Later.

RSS 2.0