Panik - Lycka?

image22



Checklista, studenten [ 6 dagar kvar ] :


Klänning [x] - 400 spänn.
Skor [x] - 250 spänn.
Smycken & Accessoarer [x] - 220 spänn.
Clip-on Magic 45 cm [x] - 600 spänn.
Alkohol [ ]
Fordon [x] - endast bensinpris, typ 60 spänn ivar.
Kläder och planer inför kvällen [/]
Tatuering på fotvristen [x] - asläcker, typ 800 spänn, fick av pappa i examenspresent.
Alla skolarbeten inlämnade och klara [/] - har endast två uppgifter kvar i Religion. *yeey*
Övrigt tjaffs [x] - typ 200 spänn.


Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Detta var den sista fredagen med klassen, någonsin. Otroligt hemskt nu när jag tänker på det! På torsdag klockan 11 springer vi ut, med alla andra utexaminerade treor. Jag längtar så mycket att jag vet inte vad, och samtidigt så vill jag inte släppa taget. Är jag verkligen redo? Om en vecka är allt över, och jag börjar jobba. Jahapp.
Jag har varit sjukt förvirrad den här veckan, glömt saker och haft mig. Jätteknäppt!
Det iallafall underbart när solen och värmen har tagit över dagarna. Sommaren är äntligen här.

Helgen blir iallafall händelserik, vilket är bra för då slipper jag tänka så mycket;
Senare ikväll kommer min gode vän Emilie hit. Vi ska glo på film och frossa godsaker!
Imorgon befinner jag mig i Ullfors på fotbollscup, mitt knattelag ska nämligen spela. Ska bli skitkul, dom är tuffa och kommer kicka massa ass! Kvällen blir väl lugn och mysig med Hjärtat.
På söndag så har jag och Hjärtat planerat att åka till Furuvik, och jag längtar! Härligt att bara strosa runt i solskenet, tittandes på alla underliga djur.


M-m, det blir minsann en braig helg! :)

| Stoppa tiden |

image20



Checklista, studenten [ 1 ½ vecka kvar ] :


Klänning [x] - 400 spänn.
Skor [ ]
Smycken & Accessoarer [x] - 220 spänn.
Makeup [x] - 250 spänn.
Clip-on magic 45 cm [x] - 600 spänn.
Alkohol [ ]
Fordon [x] - endast bensinpengar, typ 60 spänn i var.
KLäder och planer inför kvällen [/]
Tatuering på fotvristen [x] - asläcker, typ 800 spänn, fick av pappa i examensprestent.
Alla skolarbeten inlämnade och klara [ ]
Övrigt tjaffs [x] - typ 250 spänn.


Okej nu kan vi konstatera att det bara är en och en halv vecka kvar till den Stora Dagen. en och en halv pytteliten fjantig vecka! Vart tar tiden vägen? Vi kan också konstatera att jag hittills har lagt ut typ 2550 spänn på studentgrejer. Det är ändå rätt bra, kunde lätt ha blivit mycket mer ju. Räknar med att skorna kommer gå på typ 300 kronor.
Och när det gäller kvällsplanerna så har jag nog på mig studentklänningen ändå, och vi blir väl hos Johanna eller så åker vi in till Uppsala.

Igår var jag och hjärtat in till stan, både till Gävle och Valbo faktiskt. Passade på att köpa det mesta till studenten då, men hittade dessvärre inte de perfekta skorna. Får leta i Tierp eller åka in till Uppsala.
På kvällen grillade vi korv och åt med potatissallad hemma hos Karin. Vi spelade fotboll också , det var skoj :)
En bra kväll tycker jag!

Idag är det Morsdag, så vi åkte till mamma och passade upp med lite skraplotter och så fick vi tårta. Onyttigt men gott! Blir till att träna bort det snart, eftersom att jag ska till gymmet och skaka rumpa om en halvtimme.

Ha det gott i solen!

| Nu vet jag innebörden utav en Studiedag |

image19



Checklista, studenten [3 veckor kvar] :


Klänning [x] - 400 spänn.
Skor [ ]
Smycken & accessoarer [ ]
Makeup [ ]
Clip-on magic 45 cm [x] - 600 spänn.
Alkohol [ ]
Fordon [x] - Endast bensinpris.
Kläder och planer för kvällen [ ]
Tatuering på fotvristen/vaden [x] - typ 800 spänn & asläcker [examenpresent.]
Alla skolarbeten inlämnade och klara [ ]


Idag har jag äntligen beställt clips plus en flaska siliconspray från Happyhair! Får dom förhoppningsvis om 1-2 veckor. Färgen är i dark chokolate och håret är rakt. Tänkte att det var bäst eftersom att jag själv har rätt rakt hår.
Dom är mega enkla att sätta i, vilket kan vara bra då man lär gå upp typ 5 på studentdagens morgon!

My god, jag tänker förfan bara på studenten just nu. Jag tror att tjejer bryr sig mer än killar när det gäller utseendet och den perfekta dagen! Jag är iallafall supernojig. Imorse tänkte jag på vad som skulle hända om pappa plötsligt säger att vi inte har någon bil, och jag fick tok-panik! Haha.
Jag kunde inte somna om heller, efter att Martin gick till sin buss före 6 imorse. Låg och vred och vände på mig i sängen och kände mig jättepigg. Jaha, tänkte jag, och gick ut på en intensiv promenad med mp3:n på låg volym. Jag somnade på mindre än 15 minuter när jag kom hem. 
Sedan drömde jag så sjukt läskigt tills klockan var halv 10 och det var dags för mig att stiga upp.
Jag drömde att jag hade fotproteser som var av riktiga fötter! Seröst. Och jag kände verkligen hur ont det gjorde när jag tog ur dom och satte i dom, och ingen ville förklara för mig varför jag hade förlorat mina egna!
Jag bara sprang omkring och grät och var helt  förstörd drömmen igenom och när jag vaknade så kände jag i panik om mina fötter fanns kvar. Den där drömmen är definitivt rotad i mitt minne nu.

Praktiken är slut nu iallafall, kanske var därför jag inte kunde sova, är ju van att gå upp halv 5 på mornarna [nätterna?]. Blir skönt att få träffa alla tjejerna i klassen igen! Vi har mycket att ta igen.
Men sammanfattat av de här 6 veckorna på Akademiska - Avdelning 85 A så har jag lärt mig nya saker varje dag och fått en tjänst som tim-vikarie :) Superbra ju! I sommar blir det iallafall till att jobba på hemtjänsten, som undersköterska så får man ju helt okej lön!
Är på sätt och vis skönt att praktiken är över, så att jag äntligen kan fokusera på alla skolarbeten. Har faktiskt gått till skolan och satt mig vid en dator i biblioteket i skolan både igår och idag. 2 timmar varje dag, och lyckats fått ihop ett arbete på nära 4 sidor i religionen.
Nu har jag bara två arbeten och en uppgift kvar, tror jag iallafall. Men det dyker nog upp mer ska ni se!
Bara att hålla ut nu.

Nej, snart kommer väl Martin hem från sin polare, då dom har satt in sterion i bilen.
Då ska vi göra en hemlagad pizza och bara njuta av kvällen!
För imorgon ska vi faktiskt båda arbeta, Martin ska till och med jobba på söndag. Han är så duktig :)


- 12 skoldagar kvar.

| För vi ska ta studenten! |

image18



Tänkte dra lite om studentskivan igår, som var lokaliserad på people i uppsala (: [för alla stackare som missade]
Fy fan så jävla kul det var! Allt var så perfekt; stämningen, alla glada människor, perfekt fylla och massor med dans!
Emma och Emilie kom hit runt 4 på lite förfest och utsmyckning,.Emilie hade gjort fina band som vi skulle ha runt överkroppen, jag vart klassens uppåttjack! Haha. Snacka om att kvällen gick ut på att titta vad alla hade fått för nickname :) Traskade till tågstationen där en massa lyckliga studenter väntade strax före klockan 6. Var en minst sagt upplivande resa till uppsala, gick till People sen, blev insläppta typ 20 över 7, dom tyckte vi var livliga :o Haha, ofta man ska "betee er som hemma" när man har studentskiva på krogen? Var det dummaste jag har hört!
Men vi kom iallafall in och blev först bjudna på en välkomstdrink, gick och minglade lite och tog en massa kort med klassens kamera :)
Sedan var det dags för middagen, var jättefint dukat och maten var underbart god! Tur att vi hade en sådan bra studentkommité som faktiskt ordnade med allt! Guldstjärna till er, tjejer.
Medans vi satt och åt  och skrattade, sjöng och applåderade så började också eftersläpparna komma in, så erunt 10 var man mätt och belåten och gick ut och pratade med alla bekanta!
Sedan rullade kvällen bara på, tiden sprang iväg! Vips så var klockan 2 och det var dags att gå till bussarna, var hemma runt 4 och då fick man krypa ned till Martin i sängen!

Idag har jag enormt ont i fötterna, benen och armarna värker! Men vad fan, det var det värt,  min egen studentskiva .. 
Nu är det mindre än en månad kvar till livets stora händelse: studenten! 

Tack alla alla för en 120 procents lyckad kväll och ett minne för livet!

| Kärlek i hjärtform |

image16


Häromdagen så mötte jag en bekant på tåget till Tierp, hon visade mig glatt sin vänstra hand där beviset för förlovningen vackert satt. Jag gratulerade henne och frågade hur det kändes och hon svarade: det känns bra, men lite konstigt. Jag har inte träffat honom än. Hon är 17 år och kommer från, vad jag tror, Iran.

Ändlös kärlek är det vackraste jag kan komma på, och vi tar inte ens vara på det. Det är någon som tas förgivet, att man ska hitta sin kärlek och hålla ihop med denna hela livet. Man säger: jag älskar dig, till folk man knappast känner och nu så förlovar sig många ungdomar redan i 15 års ålder.
Jag tycker synd om er.

Jag har hittat min ändlösa kärlek, och jag drar mig inte för att visa eller prata om den. Jag älskar min Martin, och jag har aldrig känt mig så trygg, omtyckt, glad eller älskad utav någon tidigare. [familjen borträknad]
Jag skulle kunna skriva i 3 dygn om allt underbart han fyller mitt liv med, men jag vill liksom behålla det för mig själv. Vi är som skapta just för varandra, även om vi är väldigt olika så känner vi ändå samma sak.
Jag vill aldrig lämna den här kärleken, jag tänker hålla den hårt hårt så länge det bara går.
Det finns liksom ingen som lyssnar som han gör, ingen som tittar på mig på samma sätt, ingen som skrattar med mig, håller mig eller talar lika öppet som han gör.
Det finns ingen som jag saknar eller tänker på lika starkt som dig. Jag behöver dig.
Tack för att du har visat mig hur det kan vara, tack för att du finns.
Jag tänker aldrig släppa taget. Det gör man liksom inte, när man äntligen har hittat någon.

Men just nu känner jag mig inte välkommen. Inte just nu ..
Kom hem.

RSS 2.0