| Onödigt inlägg |



Nu sitter jag här , med ett par silverfärgade partyskor på fötterna, så att dom ska passa när jag dansar sönder cinderella-båten :)

Kom nyligen hem från frisören, färgade då ögonfransarna riktigt stor skillnad faktiskt ] och klippte till frillan lite.
Känns jättebra!
Efteråt så gick jag till apoteket och köpte handsprit och pepcid duo. Mums :)

GAv nyss bud på löshår på tradera, surt om jag vinner och det inte är rätt färg. Men det var ju rödbrunt, och det är mitt hår typ. Jajaa , jag har gått med på en tjuga så det skulle ju inte vara så farligt.
Jag skulle vilja ta livet med en klackspark hela tiden, typ inte bry mig om hela dagen är ett helvete, eller om jag förlorar massa pengar. Livet går ju faktiskt vidare, typiskt mig att få dåligt samvete eller bli stressad för minsta lilla. Det är rätt jobbigt, att gå och vara orolig för knappt någonting. Hm , varför är det så?

Igår byggde jag och syster en snögrotta och ett hål, där vi vill ha ett ljus för det skulle bli skitfint! Gud så blött och roligt det var.
Snart ska jag åka in till Valbo också, med syrran, andreas och martin då. Ska bli skitkul ju! Köpa massa julgrejer och nå kläder :)

Nej jag har typ inte tid att sitta här mer, ska städa!!
Förrästen så är det en bra dag idag. En riktigt bra.


Later.

| Tidsbeställning |



Nu har jag beställt tid på Haircorner. Ska klippa håret och färga ögonfransarna på fredag förmiddag, joodå.
Lär köpa mig lite hårfärg också, mitt hår ser ju typ ut som en sopkvast. Sandra goes makeover! Hööh.

Jag längtar massor till torsdag eftermiddag, när jag kommer hem från jobbet och har hela helgen lös och ledig.
På torsdag ska förrästen jag och syster ut och leka i snön! Hoppas jag kan få tag i ett par täckbrallor så att jag kan rulla runt i det vita & kalla.
På fredag åker vi till Valbo, snäälla Andreas, ta ledigt! Vore skitkul att åka in allihop, köp massa julgrejor till lägenheten och någon julklapp. Och nåt fint kläderplagg :) ÄLSKAR KLÄDER. Är typ det bästa som finns ju. Tänk vad kul det är för oss tjejer att välja vilken stil vi vill ha till vilken dag. Myskläder , stora kläder, tajta kläder, linnen, kjolar, shorts, tunikor, västar..
Mmh, me like. Jag har typ ingen särskild stil, fast den jag trivs bäst i är nog den lite punkiga/häftiga looken (a)

Jaja , klockan tolv ska jag åka med tåget till jobbet iallafall. Igår stod tåget still i tjugotvå minuter, kom hem typ elva p kvällen. Igår var det så jävla stressigt, det är det ofta nu för tiden. Överbeläggningar och virriga patienter som alla ska ha hjälp samtidigt. Så är man bara två på kvällen, och många måste man vara två på för att dom är så tunga.
Men man lär sig ju mycket, även om magen och huvudet får ta sina stress-smällar :)


Later.

| Hej mitt Vinterland |




Vet ni vad jag tänkte på? Att mitt nickname passar skitbra idag. Snowfell. Det är precis så det ser ut utanför fönstret. Snöfall, som fan, storm och kallt. Inga bussar går, ingen människa är ute. Förutom Martin som gick med Eddie till sin mamma för att  hämta topplocket och lämna det till fordons-klassen.
Skolorna är väl stängda idag? Snacka om toppendag för alla barn! Ut och lek med er, bygg snötunnlar och snögubbar. Hoppa från garagetaket rakt ned i snön som jag brukade göra.

Idag är det en månad kvar till julafton. I och för sig så arbetar jag till klockan halv 4 då, men klockan 5 kommer jag att komma hem till martins familj , byta om till fina kläder och äta god mat innan julklappsutdelningen :)
Oj vad mysig julen är! Hoppas verkligen att snön ligger kvar, en vit jul vill jag ju ha!
December månad är redan fullbokad med aktiviteter och jobb. I helgen så åker jag, Martin&Micke upp till Emelie&Andreas i Krylbo. Där är det förlovningsparty som gäller :)
Helgen efter så har Almgren sitt avskedsparty, vill inte att hon ska åka! Fyy vad tråkigt.
Helgen efter det så är det båtrese-dags! Wohoo vad kul! Då jävlar blir det fest, med syster och almgren och ett stoort dansgolv.
Helgen efter det så är det väl lugngt, och sen är det julhelg med alla sina roligheter :)

Vecka 12 ska vi åka till fjällen. Jag, Martin, Emelie, Andreas, Mamma, Thomas. Kanske Janne kommer också.
Men iallafall, vi ungdommar kommer ju att ha såå jävla kul! Afterski och slalom och skoter varje dag. Drömmer mig bort redan nu :)

Igår kväll gick jag och Älskling hem till Andreas&Emelie, igen. Vi drog två returmatcher i NHL på xbox. Först vann vi med 1-0 ( jag gjorde mål :) sen vann dom med typ 7-2 eller nåt.
Efter det så kollade vi på film, Guru-nånting. Den var rätt kul.
Juste! Jag och Emelie åkte och köpte godis, vi sprang från bilen till porten. Den var låst. Ingen nyckel, inga telefoner. Vi kastade snöbollar på fönstrena. Ingen som kom och öppnade. Fick gå runt hela huset, var typ 50 cm snö. Kasta en snöboll mitt på fönstret. Sen fick vi komma in :)
Haha, men det var rätt roligt.

Idag ska jag träffa Emelie igen. Älskar att ha henne i Tierp, finns inget bättre! Ikväll så ska vi träna Bodypump på Aktivera. Gud vilken bra dag! Och vilket bra liv. Fattar inte varför folkska ta livet av sig för, det är ju det dummaste man kan göra.

Later.

| Söndag |



Söndagar är alltid söndagar
. Lite smått sega, med ett sting av ledigheten-är-nu-över-känsla. Söndagar gör man inget särskilt på, det är nog en slags vilodag. Förutom varannan vecka , då jag arbetar över helgerna.

På tal om arbete , mitt vikariat på sjukhuset kommer att gå ut sista januari så jag lär hitta ett nytt. Undrar vad jag ska göra egentligen , har kollat lite på arbetsförmedlingens hemsida, men ännu är det för tidigt att söka något. I de flesta arbeten så behöver man körkort också, vilket kommer döja några månader för min del. Pengar och tid växer ju verkligen inte på träd så att säga.
Kanske kan få jobba lite med pappa en eller två månader , det vore ju toppen. Om jag inte hittar något alltså.

Denna månad fick jag bara 10 200 kronor i lön. Ja , det är bara , för jag arbetar faktiskt 3-skift. Helger , kvällar och dagar. Jävla utnyttjande tycker jag. Tur att jag arbetade som flyttstädare i två dagar, får se hur mycket jag får för det.

December månad kommer stå mig dyrt. Är väldigt mycket utgifter som ligger och väntar.
Julklappar , Emelies födelsedags present, Mammas födelsedagspresent, Körlektioner, 1600 för hyra/räkningar, 300 för p-piller, Busskort, Linser, Båtresan, Diverse fester, Vinterskor .. Med mera :/

Jag hatar personen som uppfann pengarna , och tiden. Grejerna är bara jobbiga liksom , inget att ha!

Jaja , nu till något annat. Vad ska du göra idag , kära Sandra?
Jadu , säg det. Det blir en lugn söndag, inga pengar har man. Jag och Martin ska försöka fixa nån belysning , som vi ska ha runt sovrumsfönstret sen.

Men hörrni , vad det snöar! Det är helt otroligt, har vräkt ned sen i förrgår typ. Jättefint och mysigt :)
Inatt , när jag, martin, emelie och andreas var ute så hade vi värsta snöbollskriget. Det var kallt och kul.
Gårdagen var faktiskt toppenbra. Förutom att jag har ett jättesår på högra vaden. Huden är typ borta, men eftersom att såret är torrt och inte har någon rodnad runtom sig så är det nog lugnt ..

Lyssna på låten också , den är bra!

Later.

| Grattis Älskling |



Idag är världens mest komma ihåg-dag. Idag är det Emelies födelsedag :)
Tjugotre år fyller min älskade syster idag , hon tycker det är mycket. Jag längtar.
Hon har varit världens bästa och underbaraste människa i tjugotre år. Och jag hoppas att hon har fått allt hon önskar sig!
Du ska veta att du är sjukt vacker , på både insidan och utsidan. Och jag älskar dig.
Just nu sitter jag och Martin hemma hos henne och Andreas. Vi dricker vin , spelar xbox 360 och skrattar mer än vad många någonsin har gjort. Det är en perfekt kväll :)

Det har varit en bra dag hela dagen. Åkte till mormor&morfar vid 12 , åt värsta godistårtan och spelade löjliga familjen , med egna regler :) 

Vi har också pratat massor om båtresan som skall ske i december! Vi kommer att ha såå kul :D
Jag har alltid kul med Emelie , vi är som en och samma person. Jag behöver henne , hon är det viktigaste jag har.

Igår var Almgren och Bergfoth hemma hos mig. Vi hade en riktigt mysig kväll med mat , film och godis.
Måste verkligen samla ihop klassen snart , saknar dom väldigt mycket.

Nää , nu tjatar gänget på mig här. Dags att spela nåt Tekken-look-a-like :) Fyfan vad kul!
Haha eller nä , nu böt dom till nåt Bil-spel. Men lika glad för det är jag!

Har gjort om min blogg lite också :)

Later.

| Förskylning |




..
Och nu är man förskyld , IGEN. igen , igen och igen.
Jag hatar förskylnings - viruset. Vet ni förästen varför man aldrig kan  bli immun mot detta?
Jo för att förskylningsviruset fungerar som Aids-viruset , det förändras ständigt för att inte kroppens vita blodkroppar [ immunförsvar ] ska känna igen det.
Såvarje gång vi blir förskylda så är det ett nytt virus vi har fått , aldrig samma.

Jaja , det suger iallafall. Aids är dock mycket värre. Det har jag sett , det har jag faktiskt kramat om och skrattat med.
Självklart menar jag barnen i Ryssland. Jag tänker ofta på dom, och blir ledsen varje gång. Det är mycket troligt att någon har avlidit. Ensam , utan någon som håller dess hand .. Jag blir mållös.

Jag är alltså förskyld igen, har faktiskt haft ont i huvudet i 6 dagar nu. Varj morgon som jag vaknar upp och känner det där bultandet i huvudet så blir jag så less. Varför försvinner det inte? Det kanske hör till förskylningen.
Imorse när jag vaknade hade jag inte bara huvudvärk , utan jag var också snorig och hade ont i halsen. Det har inte försvunnit utan istället matats på med en massa nysningar.

Jag har nu varit ledig i två dagar , imorgon är jag också ledig. Men då ska jag övningsköra. Förra gången gick det inget vidare , men Görgen sa att det var för att jag kör så sällan. Jag får lixom börja om varje gång jag kommer. Så jag ska betala ett fem-lektioners paket imorn. 1 900 kronor. Snacka om PANK. Sen måste jag köpa ett busskort imorn också. Ännu mer pank. Och idag lär jag faktiskt köpa halstabletter, ipren och pepcid duo [ ja , magkatarren har kommit tillbaka ]
Huuuur ska jag ha råd? :s

Nej , nu orkar jag inte skriva mer , kommer bara på problem efter problem!

Later.

Ps. Bilden föreställer Happy Feet , eller Mummel som han så fint heter , såg nämligen den igår. Var barnvakt åt lillebror som är sjuk. Sjarlakansfeber , stackarn! Måste äta pencillin , annars är det stor risk att sjukdommen förvärras och angriper organ i kroppen. Jag kanske har blitt smittad /:

| Moulin Rouge - Come what may |




Never knew I could feel like this , like I never seen the sky before. Want to vanish inside your kiss , everyday I love you more and more.
Listen to my heart , can't you hear it sings : telling me to give you everyting!

Suddenly the world seems such a perfect place ..

Come what my may , I will love you until' my dying day!



jävla mycket kärlek ju. Jag smälter! Lyssna på låten , se på videon. Tårar? Ja visst.


| Moulin Rouge - Your song |





My gift is my song , and this one is for you. And you can tell everybody that this is your song..

 I hope you don't mind , I hope you don't mind that I put down in words - how wonderful life is now you're in the world.

Well now the thing is that your's are the sweetest eyes I' ve ever seen.
 


Underbar låt , underbar kärlek. Lyssna och njut. Eller rys och få tårar i ögonen , som jag. Den blir bara bättre och bättre , ju mer man lyssnar på honom!

| Många frågor , inget svar |




Jag känner mig så förvirrad ibland .. Det känns ofta som att mitt huvud är på en plats , min kropp på en annan och min själ helt ute i ingenstans.
Helt ärligt , alla korten på bordet.

Hör det tonåren till? Har jag ännu inte utvecklats klart? Jag borde väl inte ha gjort det, jag har ju precis börjat på kapitel två i mitt liv. Yrkeslivet. Vad är kapitel tre? Barn , giftemål? Pensionen?

Jag har svårt  för att veta om de val som jag väljer dagligen är de rätta för mig. Om det nu vore rätt , så borde jag väl inte vara så förvirrad / deppig / undrande?
Hur ska man kunna veta att man väljer rätt? 

När jag ligger och väntar in döden , veery gammal och med hud som russin ,  då vill jag ju tänka att jag har gjort precis allt det jag har velat gjort under mitt liv. Jag vill känna mig tillfredsställd och lugn.

Jag har nu ett helt jävla kapitel jag ska skriva , men ingen aning om vad jag vill att det ska stå.
Massor med tomma sidor som väntar, och jag står bara och trampar och undrar , tuggandes på pennan.
Vad är bäst för mig? Vad får mig egentligen riktigt glad?  Vad vill jag jobba med , vad vill jag upptäcka , vem vill jag vara?

Det känns som att jag fortfarande är fem år gammal , och tänker att allt ordnar sig när man är vuxen. Då vet man allt, då har man hunnit med. Då ska man vara stor.

Ska jag bo i Tierp hela mitt liv , för att jag inte vågar annat? Ska jag jobba som undersköterska , bara för att jag är utbildad till det? Hur många riktiga vänner har jag egentligen , varför har så många försvunnit?

Så många frågor och ingen som har något svar. Jag vet inte vart jag ska leta , för inom mig är det kaos.

Mitt liv är bara mitt. Ditt liv är bara ditt. Vi har bara ett enda liv och borde göra det absolut härligaste utav det. Alla har en chans , en chans att upptäcka världen.


| Mormor - laga mat |



Tänkte börja inlägget med "hej" men kom på hur drygt och tråkigt det är att läsa. Så det blir inget :)
Idag är jag äntligen ledig. Jag, Syster, Jerry, Tyra och Jossan åkte till mormor&morfar för att käka lunch och byta ett par ord.
Extra plus i kanten för den goda julskinkan som stod och väntade på oss. Mumsigt.
Läste lite Allers, prata, lekte med ungarna, åt och åkte hem typ. Var där minde än två timmar, haha.
Men Emelie, Andreas och deras två polare skulle visst åka och glo på hockey ikväll , i Gävle. Brynäs [såklart] vs. HV 71. Jag hoppas på att Brynäs vinner, är endå brynäsare fastän jag aldrig tittar på hockey längre :)

I helgen så jobbade jag, som sagt så jobbar jag varannan helg så jag får vara ledig den kommande. Ska bli härligt. Men hade helst velat varit ledig denna eftersom att det var 100 halloweenfester / födelsedagspartyn jag var bjuden på.
Men nästa år är jag med :) 

I  fredags hade jag och älskling en mysdag, vi åkte in till stan och kikade lite, jag behövde ett par nya och bra skor. Hittade hårnålar och en läcker kjol också. Men älskling åkte hem tomhänt.
Eftersom den första snön yrde omkring så var det kämpigt att ta sig hem, bilen for åt alla håll och vi såg knappt någonting!
Väl hemma så åkte vi till kinaresturangen, som hade precis öppnat på nytt efter branden. Det stod nämligen en annons i tidningen om att man för 99 kronor skulle få en trerättersmiddag, dricka och efterrätt. När vi kom dit så sa hon att dom bara hade kyckling och bambu, sen sa hon nåt på svensk-kinesiska som vi inte fatta och sen fick vi sätta oss. Vi fick typ nå bambu-biff med ris, och avslagen läsk. Sen fick vi betala 205 kronor. Men duktigt då , idijåååt. No more!
Hände väl inte så mycket mer den kvällen. Vart lite film och gos. 
Jag älskar att mysa med min Martin, igår låg vi från klockan halv 9 till typ halv 11 i sängen och bara pratade, kramades och flummade. 

Ikväll ska jag träna Body Pump, klockan 6. Jag har varit skitdålig på att äta nyttigt idag, åt typ tre hårda, vita mackor till frukost. Med oboy då. Sen drog jag i mig två bullar. Sen åt vi mackor och kyckling och korv och potatis och allt möjligt hos mormor. Plus lite smågodis. Sen kom jag hem och drog i mig en kopp toblerone glass ;/ 
Åt glass igår med! Med daim i. Skit också.
Nu vet ni det, men jag ska iallafall träna bort lite utav det ikväll.

Senare, vid halv 8-tiden ska vi knalla hem till älsklings mormor för att äta middag. Släktingar kan verkligen vara bra att ha :)

Jag avskyr det här vädret, det här jävla oändliga mörkret. Varje dag är mörk, varje dag är jag trött och känner en sån obeskrivlig olust. Olust att vara social, olust att röra på mig, olust att stiga upp på mornarna och att hålla mig vaken.
Har köpt nåt naturläkemedel som ska öka energin och orken i kroppen. Hoppas det fungerar.

RSS 2.0